Loco moco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Moco loko iwak

Loco moco minangka salah sawijining olahan sing ditampilake ing masakan kontemporer Hawaii . Ana macem-macem variasi, nanging moco lokal loko kalebu nasi putih, paling ndhuwur karo hamburger, endhog goreng, lan kuah coklat. Variasi bisa uga kalebu daging babi, ham, Spam, tahu, daging babi kalua, sosis Portugis, daging sapi teriyaki, pitik teriyaki, mahi-mahi, urang, tiram, lan daging liyane.