Liza Natalia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Liza Natalia
Liza Natalia
Liza Natalia
Latar wuri
Lair (1976-02-18) Fèbruari 18, 1976 (umur 44)
Jinis Musik Dangdut
Pakaryan Penyanyi, Model, Aktris
Pasangan Yusuf Kusno Putra
Anak Quennara Latiza Brillians
Kinggara Marqueyoz Sucahyo
Situs resmi http://lizanatalia.blogseleb.com/bio/

Liza Natalia Sari Hasnoputro (lair ing Jakarta, DKI Jakarta, 18 Februari 1976;) utawa luwih kawentar ditepungi mawa jeneng Liza Natalia iku sawijining artis, model, lan penyanyi dangdut Indonesia. Dhèwèké uga kerep muncul ing iklan. Liza Natalia iku katurunan Minangkabau.

Cathetan suku[besut | besut sumber]