Linguiça

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Linguiça didol ing Espírito Santo, Brasil

Linguiça utawa Lingüiça ( Portuguese pronunciation: [lĩˈɡwisɐ] ) yaiku salah sawijining olahan p

Portugis kanggo sosis lan nuduhake wujud sosis daging babi sing asap kanthi bumbu bawang putih lan paprika ing Portugal lan Brasil, uga negara-negara Lusophone liyane.

Referensi[besut | besut sumber]