Limburger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Herve
Remoudou (cheese).jpg
Nagara asalBelgium
WewengkonPays de Herve
Symbol question.svg Médhia magepokan ing Wikimedia Commons

Limburger (ing konteks Walanda sisih kidul Rommedoe, lan ing Belgia keju Herve ) yaiku salah sawijining jinis olahan keju sing asale saka wilayah Herve ing Kadipaten sejarah Limburg, sing duwe ibukota ing Limbourg-sur-Vesdre, saiki ana ing provinsi Belgia sing basa Prancis Liège . Keju iki misuwur amarga mambu sing kuat disebabake dening lapisan bakteri Brevibacterium. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Crump, Marty (2009). Sexy Orchids Make Lousy Lovers: & Other Unusual Relationships. University of Chicago Press. p. 160. ISBN 9780226121871.