Lila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lila bakal lali. Yèn panjenengan lila punika sejatinipun saged lali ing sakwijining masalah utawa ontran-ontran.