Leon Davies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Leon Davies
Katerangan priangga
Jeneng dawa Leon Ross Nikoro Davies[1]
Tanggal lair (1999-11-22) 22 Novèmber 1999 (umur 22)
Papan lair Enfield, Inggris
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 17
Karir nom
2007–2016 Cambridge United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016– Cambridge United 64 (0)
2019Bath City (nyileh) 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 March 2021.


Leon Ross Nikoro Davies (lair 22 November 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 1 August 2019.
  2. "Leon Davies - Defender - First Team - Cambridge United".