Lenga wiji waluh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lapangan Cucurbita pepo var. styriaca, Ostenrik. Siap kanggo panen mekanik
Bibit garing Cucurbita pepo var. gaya

Lenga wiji waluh minangka minyak kuliner, sing digunakake utamane ing Eropa tengah. Lenga iki beluk saka apa digunakake kanggo dadi bagéan saka Austro-Hungaria Kakaisaran lan saiki kidul Ostenrik ( Online ), wétan Slowén ( Online lan Prekmurje ), Central Transylvania, wilayah Orăştie-Cugir saka Romania, lor kulon Croatia (esp . Međimurje ), Vojvodina, lan wilayah Honggari sing jejer.

Minyak wiji waluh ing botol kaca sing bening
Setetes ing piring putih sing nuduhake dikromatism