Lenga neem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Minyak neem expeller

Minyak neem minangka minyak sayur sing ditekan saka woh-wohan lan wiji neem ( Azadirachta indica ), sawijining wit ijo sing asli saka anak bawana India lan wis dikenalake ing pirang-pirang wilayah liyane ing wilayah tropis. Iki minangka produk paling penting saka neem sing kasedhiya kanggo pertanian organik lan obat-obatan.Minyak neem uga dikenal kanthi jeneng Veppennai (ing basa Tamil).