Ledhok, Sambong, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ledhok
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Sambong
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Ledhok (panulisan sajeroning Basa Indonésia: Ledok) iku désa ing Kecamatan Sambong, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]