Lebih, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lebih
Désa
Lebih kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Lebih
Lebih
Lebih kapernah ing Bali
Lebih
Lebih
Lebih kapernah ing Indonésia
Lebih
Lebih
Koordhinat: 8°34′20″S 115°20′55″E / 8.57223°S 115.3486°E / -8.57223; 115.3486Koordhinat: 8°34′20″S 115°20′55″E / 8.57223°S 115.3486°E / -8.57223; 115.3486
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2004

Lebih iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar