Lawrence O'Donnell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lawrence O'Donnell
Lawrence O'Donnell at the NYC Women's March on 5th Ave. Jan 21st, 2017.jpg
O'Donnell, 2017
LairLawrence Francis O'Donnell, Jr.
(1951-11-07) Novèmber 7, 1951 (umur 67)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Boston, Massachusetts, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaLawrence Francis O'Donnell, Jr.
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1999-2008
Sana jaringanhttp://www.msnbc.com/

Lawrence Francis O'Donnell, Jr. (lair ing Amérikah Sarékat, 7 Novèmber 1951; umur 67 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]