Larry Storch

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Larry Storch
Jerry Springer Larry Storch Geri Reischl 2011 David Shankbone (cropped).JPG
Storch, 2011
Lair Lawrence Samuel Storch
(1923-01-08) Januari 8, 1923 (umur 96)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat New York City, New York, Amérikah Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Lawrence Samuel Storch
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1958-2005

Lawrence Samuel "Larry" Storch (lair ing Amérikah Sarékat, 8 Januari 1923; umur 96 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]