Menyang kontèn

Lae Parira, Dairi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lae Parira, Dairi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.11.11 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dairi {{{nama dati2}}}]]

Lae Parira iku kecamatan ing Kabupaten Dairi Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Dairi