Menyang kontèn

Labskaus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Labskaus gaya Hamburg nganggo endhog goreng, gherkin, lan gulung

Labskaus ( pra=| Babagan swara iki Ngenani wuni iki listen  ) (uga dieja Lapskaus ) minangka spesialisasi kuliner saka Jerman sisih lor lan mligine saka kutha Bremen, Hamburg, lan Lübeck . Bahan utama yaiku daging asin utawa daging sapi kornet, kentang, lan bawang . Sawetara resep nyelehake bit, acar, utawa uga herring, déné liyane duwe bahan kasebut minangka pesen sisih.[1]

  1. SPIEGEL Online on Labskaus in Hamburg (German), Der Spiegel