Lądek-Zdrój

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lądek-Zdrój
POL Lądek-Zdrój COA.svg
Lambang Lądek-Zdrój
POL Lądek-Zdrój map.svg
Lokasi Lądek-Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: 20,15 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lądek-Zdrój
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...
Lądek-Zdrój (2005)

Lądek Zdrój (Jerman Bad Landeck) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lądek-Zdrój&oldid=1090607"