Lètnan Satu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tandha pangkat Lettu TNI AD

Lètnan satu utawa dicekak Lettu, iku tandha pangkat ing jenjang perwira pertama sajeroning kemilitèran ing Indonésia. Dunungé sak tingkat sadhuwuré letnan dua lan sak tingkat ing ngisoré pangkat Kaptèn.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]