Menyang kontèn

Kuwé rempah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Spice cake
Spice cake with sea foam frosting
JinisCake
Woworan pokokCake base, spices
VariasiMaple spice cake
Buku masakan: Spice cake  Médhia: Spice cake

Kue rempah-rempah minangka salah sawijining jinis olahan biasane rasane nganggo campuran rempah - rempah . [1] Kue kasebut bisa disiapake ing macem-macem jinis. Rasa perominasi kalebu rempah-rempah kayata kayu manis, cengkeh, allspice, jahe lan pala . [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ann Vogel (2008). "Making a Cake by the Book". Kitsap Sun-The E.W. Scripps Co. Diarsip saka sing asli ing 2023-03-09. Dibukak ing 2009-06-20.
  2. "Pecan Spice Layer Cake With Cream Cheese Frosting". Gourmet Magazine-Epicurious-Condé Nast Digital. 2007. Diarsip saka sing asli ing 2022-10-27. Dibukak ing 2009-06-20.