Kuwé oat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oatcake
Oatcakes (1).jpg
Oatcakes
JinisCracker or biscuit
Panggonan asalUnited Kingdom
Woworan pokokOats, salt, water (Scottish variety) [1]
Buku masakan: Oatcake  Médhia: Oatcake

Oatcake minangka salah sawijining olahan jinis roti lapis sing padha karo krupuk utawa biskuit, [1] [2] [3] utawa ing sawetara versi wujud pancake . Lagi nyawisake karo oatmeal minangka bahan utami, lan kadhangkala kalebu kosong utawa Gandum glepung uga. [4] Oatcakes dimasak ing wajan ( sabuk ing Skotlandia )

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné

utawa dipanggang ing oven .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b == Ref ==
  2. ensi