Kuwé bojo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sweetheart cake
Wifecake
Jeneng liyanéWife cake, Laopo bing
AjanganSnack, dessert
Panggonan asalGuangdong, China
Tlatah utawa prajaCantonese-speaking areas
Woworan pokokWinter melon, almond paste, sesame, five spice powder
Buku masakan: Sweetheart cake  Médhia: Sweetheart cake
Jajanan bojo

A cake kekasih utawa cake bojo utawa pie marriage punika salah sawijining olahan tradisional Kanton jajanan karo lemah ndhuwur lancip saka jajanan flaky, lan digawe karo Isi saka melon mangsa, kacang almond paste, lan wijen, lan spiced karo limang spice wêdakakêna. "Kue garwa" minangka terjemahan saka lou po beng saka basa Kanton, lan sanajan artine "garwa", jarwane harfiah yaiku "kue jajan tuwa", padha karo panggunaan kolonial "wanita tua" kanggo "garwa" ing basa Inggris Amerika. Kue kasebut isih populer ing Hong Kong lan China Daratan. Akeh wong ing Hong Kong, uga koki profesional, uga manggang varian modern.