Kuwé ambal warsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Birthday cake
Birthday cake (8973426160).jpg
A specialty birthday cake
JinisCake
Panggonan asalSeveral European countries mainly U.K.
Buku masakan: Birthday cake  Médhia: Birthday cake

Kue ulang taun yaiku salah sawijining olahan kue sing dipangan minangka perayaan ulang taun . Kue ulang taun asring jajan lapisan kanthi frost sing disajekake nganggo lilin cilik ing ndhuwur sing nggambarake umur para selebriti. Variasi kalebu cupcakes, cake cake, pastry, lan tarts . Kue kasebut asring dihiasi karo ucapan ulang taun ("Sugeng ambal warsa") lan jenenge selebriti.