Kuwé alas ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Black Forest gâteau
Black Forest gateau.jpg
Jeneng liyanéBlack Forest cake
Panggonan asalGermany
DigawéJosef Keller[1]
Woworan pokokChocolate cake, cherries, whipped cream, Kirschwasser
Buku masakan: Black Forest gâteau  Médhia: Black Forest gâteau

Gäteau Black Forest utawa kue Black Forest (basa Inggris Amerika ) yaiku olahan sajinis kue spons coklat kanthi isi ceri sing sugih adhedhasar panganan cuci mulut Jerman Schwarzwälder Kirschtorte ( diucapaké [ˈʃvaʁt͡svɛldɐ ˈkɪʁʃˌtɔʁtə] ), secara harfiah "Black Forest Cherry- torte ".

  1. "Black Forest Cake History and Recipe, Schwarzwälderkirschtorte, Whats Cooking America". whatscookingamerica.net. Dibukak ing 1 August 2015.