Kutuk nggèndhong kemiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paribasan kutuk nggèndhong kemiri iku tegesé nyandhang kang sarwa aji ngambah dalan kang gawat.

Uga delengen[besut | besut sumber]