Kutha Purwakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Purwakarta ya iku kutha ing propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kutha iki minangka kutha krajan Kabupatèn Purwakarta.

Cithakan:Kabupatèn Purwakarta


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Purwakarta&oldid=1050029"