Krian (kutha), Sidaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Krian iku salah siji kutha cilik ing Kabupatèn Sidaharja, provinsi Jawa Timur. Kutha iki dadi pusat kerameyan ing Kacamatan Krian.