Krajenka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Krajenka
120px
Lambang Krajenka
POL Krajenka map.svg
Lokasi Krajenka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krajenka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krajenka (Jerman Krojanke) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.