Konstantius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Konstantius III ing satunggiling solidus

Flavius Constantius (mangkat 2 September 421) utawi Konstantius III, punika jendral, pulitikus, lan kaisar Romawi. Panjenenganipun punika kakiyatan ing sawingkingipun tahta nalika periode 410-an, lan nalika taun 421 dados kaisar sesarengan ing Kakaisaran Romawi Kilen kaliyan Honorius.