Kolonowskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kolonowskie
POL Kolonowskie COA.svg
Lambang Kolonowskie
Barkas:POL Kolonowskie map.svg
Lokasi Kolonowskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kolonowskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kolonowskie (Jerman Kollonowska) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.