Kolonowskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kolonowskie
POL Kolonowskie COA.svg
Lambang Kolonowskie
120px
Lokasi Kolonowskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kolonowskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kolonowskie (Jerman Kollonowska) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.