Kodhe maskapai pamaburan IATA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

KodHe maskapai pAMABURAN IATA (IATA Airline Designators) iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) marang maskapai-maskapai pamaburan ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan sawijining kodhe pamaburan.

Conto kodHe IATA[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]