Kodhe maskapai pamaburan IATA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

KodHe maskapé pAMABURAN IATA (IATA Airline Designators) iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional) marang maskapé-maskapé pamaburan ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan siji kodhe pamaburan.

Conto kodHe IATA[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]