Kodhe maskapai pamaburan IATA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

KodHe maskapé pAMABURAN IATA (IATA Airline Designators) iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) marang maskapé-maskapé pamaburan ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan sawijining kodhe pamaburan.

Conto kodHe IATA[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]