Kodhe maskapai pamaburan IATA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

KodHe maskapé pAMABURAN IATA (IATA Airline Designators) iku kodhe sing dumadi saka rong aksara sing diwènèhaké déning IATA (Asosiasi Pengangkutan Udhara Internasional) marang maskapé-maskapé pamaburan ing donya. Kodhe-kodhe iki mbentuk rong aksara pisanan sawijining kodhe pamaburan.

Conto kodHe IATA[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]