Kobayashi Issa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kobayashi Issa

Kobayashi Issa( 15 juni, 1763 – 5 Januari, 1828) punika satunggiling panyair Jepang.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]