Kobayashi Issa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kobayashi Issa

Kobayashi Issa( 15 juni, 1763 – 5 Januari, 1828) punika satunggiling panyair Jepang.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]