Kleszczele

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kleszczele
POL Kleszczele COA.svg
Lambang Kleszczele
120px
Lokasi Kleszczele
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kleszczele
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kleszczele iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.