Kitasato Shibasaburō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kitasato Shibasaburō

Kitasato Shibasaburō (29 Januari, 1853 – 13 Juni, 1931) inggih punika salah satunggaling mikrobiolog Jepang.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]