Kidang Talun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kidang talun
mangan kacang, talun
mil kethemil, mil kethemil
si kidang mangan lembayung

Gajah belang
duwé anak, belang
nuk renggunuk, nuk renggunuk
gedhene meh padha gunung

Tikus piti

duwé anak, siji

cicit cuit, cicit cuit

maju perang wani mati

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kidang talun mangan kacang, talun mil kethemil, mil kethemil si kidang mangan lembayung

Gajah belang duwé anak, belang nuk renggunuk, nuk renggunuk Gedene meh padha gunung

Tikus buntung duwé anak buntung cit cit cuit, cit cit cuit si tikus sobo ning wuwung