Kharkiv

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kharkiv (Ukraina: Харків, pocapané [ˈxɑrkiw]) utawa Kharkov (Rusia: Ха́рьков; pocapané [ˈxarʲkəf]) iku sawijining kutha ing sisih lor-wétan Ukraina, cedhak karo pawatesan Rusia. Kutha sing paling gedhé nomor loro ing Ukraina iki nduwé pedunung kurang luwih 1,5 yuta jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kharkiv&oldid=833709"