Kharkiv

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kharkiv (Ukraina: Харків, pocapané [ˈxɑrkiw]) utawa Kharkov (Rusia: Ха́рьков; pocapané [ˈxarʲkəf]) iku sawijining kutha ing sisih lor-wétan Ukraina, cedhak karo pawatesan Rusia. Kutha sing gedhé dhéwé nomor loro ing Ukraina iki sing ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa.