Kharkiv

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kharkiv (Ukraina: Харків, pocapané [ˈxɑrkiw]) utawa Kharkov (Ruslan: Ха́рьков; pocapané [ˈxarʲkəf]) iku siji kutha ing sisih lor-wétan Ukraina, cedhak karo pawatesan Ruslan. Kutha sing gedhé dhéwé nomer loro ing Ukraina iki sing ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa.