Menyang kontèn

Ketupat, Ra'as, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ketupat
Désa
Ketupat kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Ketupat
Ketupat
Ketupat kapernah ing Jawa Wétan
Ketupat
Ketupat
Ketupat kapernah ing Indonesia
Ketupat
Ketupat
Koordhinat: 7°09′04″S 114°29′31″E / 7.15111°S 114.49199°E / -7.15111; 114.49199Koordhinat: 7°09′04″S 114°29′31″E / 7.15111°S 114.49199°E / -7.15111; 114.49199
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanRa'as
Kodhe laladan
administrasi
35.29.22.2001

Ketupat iku désa ing Kacamatan Ra'as, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Ra'as, Sumenep