Kepler-9b

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Planetbox begin Cithakan:Planetbox image Cithakan:Planetbox star Cithakan:Planetbox character Cithakan:Planetbox orbit Cithakan:Planetbox discovery Cithakan:Planetbox end

Kalper 9 b

Kepler-9b ya iku salah sijiné saka pitu planet luar surya kang ditemukaké déning Misi Kepler NASA.

Delengana Uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Kepler-9 b ing Wikimédia Commons

Cithakan:Sky Cithakan:Kepler-9


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kepler-9b&oldid=1101194"