Kepler-9b

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Planetbox begin Cithakan:Planetbox image Cithakan:Planetbox star Cithakan:Planetbox character Cithakan:Planetbox orbit Cithakan:Planetbox discovery Cithakan:Planetbox end

Kalper 9 b

Kepler-9b yakuwi salah sijiné saka pitu planet luar surya kang ditemukaké dening Misi Kepler NASA.

Delengana Uga[sunting | Owah sumber]


Referensi[sunting | Owah sumber]

Pranala Njaba[sunting | Owah sumber]

Cithakan:Sky Cithakan:Kepler-9

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kepler-9b&oldid=928938"