Kepler-9b

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perbandingan ukuran Kepler-9b lan Jupiter.

Kepler-9b ya iku salah sijiné saka pitu planit luar surya kang tinemu déning Misi Kepler NASA. Planit iku mengorbit Kepler-9..[1]

Delengana Uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Holman, Matthew J.; Fabrycky, Daniel C.; Ragozzine, Darin; Ford, Eric B.; Steffen, Jason H.; Welsh, William F.; Lissauer, Jack J.; Latham, David W.; Marcy, Geoffrey W. (2010-10). "Kepler-9: A System of Multiple Planets Transiting a Sun-Like Star, Confirmed by Timing Variations". Sci (ing basa Inggris) 330 (6000): 51. ISSN 0036-8075. doi:10.1126/science.1195778.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Kepler-9 b ing Wikimedia Commons

Koordhinat: Sky map 19h 2m 17.76s, +38° 24′ 3.2″ Cithakan:Kepler-9