Kenrick Anggara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kenrick Anggara
LairKenrick Anggara
(1995-10-08) Oktober 8, 1995 (umur 24)
Medan, Indonésia
BangsaIndonésia

Kenrick Anggara (lair in Medan, 8 Oktober 1995) iku Wikipédiawan basa Indonésia saka Medan, Indonésia. Jeneng akune ya iku Kenrick95.

Babad slira[besut | besut sumber]