Kendel ngringkel, dhadhag ora godhag

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan kendel ngringkel, dhadhag ora godhag iku tegesé ngakuné (katoné) kendel lan pinter, jebulé jirih tur bodho.

Uga delengen[besut | besut sumber]