Kendall Jenner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kendall Jenner in 2019 2.png

Kendall Nicole Jenner (lair 3 November 1995) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.