Kembang sing bisa dipangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Borage biru digunakake minangka hiasan kanthi rasa legi

kembang bisa dipangan iku salah sawijining kembang sing bisa migunakaken aman. Kembang bisa dipangan minangka sayuran minangka bagean utama kanggo panganan, utawa bisa digunakake kanggo tanduran jamu . Kembang minangka bagean saka akeh masakan daerah, kalebu masakan Asia, Eropa, lan Timur Tengah .

Kue coklat nganggo candied violet

Kembang sing bisa dipangan umume[besut | besut sumber]

Kembang oleifera Moringa minangka panganan sing populer ing anak bawana India
Sajian Vietnam gỏi bông điên điển và tép đồng karo kembang Sesbania bispinosa
Snapdragon
Cichorium intybus
Kembang jagung