Kedhungsegog, Tulis, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungsegog
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanTulis
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungsegog, (cara Indonésia: Kedungsegog) iku désa ing Kacamatan Tulis, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]