Ulujami, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ulujami
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Ulujami, {{{nama dati2}}}| ]]

Ulujami iku kacamatan ing kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

  1. Ambowetan
  2. Blendung
  3. Botekan
  4. Bumirejo
  5. Kaliprau
  6. Kertosari
  7. Ketapang
  8. Limbangan
  9. Mojo
  10. Padek
  11. Pagergunung
  12. Pamutih
  13. Pesantren
  14. Rowosari
  15. Samong
  16. Sukorejo
  17. Tasikrejo
  18. Wiyorowetan


 

Ulujami, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Ambowetan | Blendung | Botekan | Bumirejo | Kaliprau | Kertosari | Ketapang | Limbangan | Mojo | Padek | Pagergunung | Pamutih | Pesantren | Rowosari | Samong | Sukorejo | Tasikrejo | Wiyorowetan