Singajuruh, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Singajuruh
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Singojuruh
Singajuruh iku kapernah ing Jawa Wétan
Singajuruh
Singajuruh
Singajuruh iku kapernah ing Indonésia
Singajuruh
Singajuruh
Koordhinat: 8°18′22″S 114°13′59″E / 8.30611°S 114.2331°E / -8.30611; 114.2331Koordhinat: 8°18′22″S 114°13′59″E / 8.30611°S 114.2331°E / -8.30611; 114.2331
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Banyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.12

Singajuruh iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.