Saketi, Pandeglang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Saketi, Pandeglang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Saketi

Peta lokasi Kecamatan Saketi
Provinsi Banten
Kabupatèn Pandeglang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan


Kecamatan Saketi iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Pandeglang, Banten, Indonésia

Desa/Kelurahan[sunting | Owah sumber]

  1. Ciandur
  2. Girijaya
  3. Kadudampit
  4. Langensari
  5. Majau
  6. Medalsari
  7. Mekarwangi
  8. Parigi
  9. Saketi
  10. Sindanghayu
  11. Sodong
  12. Sukalangu
  13. Talagasari
  14. Wanagiri