Pakis, Malang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Pakis, Malang)
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Wétan
Désa/Kalurahan - désa

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Pakis iku kacamatan ing kabupatèn Malang, Jawa Wétan, Indonésia.

Désa-désa[sunting | besut sumber]

  1. Ampeldento
  2. Asrikaton
  3. Banjarejo
  4. Buntutwetan
  5. Kedungrejo
  6. Mangliawan
  7. Pakisjajar
  8. Pakiskembar
  9. Pucangsongo
  10. Saptorenggo
  11. Sekarpuro
  12. Sukoanyar
  13. Sumberkradenan
  14. Sumberpasir
  15. Tirtomoyo

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pakis,_Malang&oldid=1046201"