Maja, Lebak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Maja, Lebak)
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Banten

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kacamatan Maja iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak.

Cithakan:Kacamatan Maja

Kabupatèn Lebak


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maja,_Lebak&oldid=1037314"