Maja, Lebak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Maja
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Banten
Kabupatèn Lebak

Maja iku kacamatan ing Kabupatèn Lebak.

Cithakan:Kacamatan Maja

Kabupatèn Lebak


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maja,_Lebak&oldid=1064617"