Lawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Wétan
Désa/Kalurahan - désa

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]] Lawang iku kacamatan ing kabupatèn Malang, Jawa Wétan, Indonésia.

Désa/kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Kalirejo (kalurahan)
  2. Lawang (kalurahan)
  3. Bedali
  4. Ketindan
  5. Mulyoarjo
  6. Sidodadi
  7. Sidoluhur
  8. Srigading
  9. Sumberporong
  10. Sumberngepoh
  11. Turirejo
  12. Wonorejo

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lawang,_Malang&oldid=1046332"