Kandhangan, Kadhiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kandhangan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kandangan
Kandhangan iku kapernah ing Jawa Wétan
Kandhangan
Kandhangan
Kandhangan iku kapernah ing Indonésia
Kandhangan
Kandhangan
Koordhinat: 7°45′08″S 112°18′08″E / 7.7522°S 112.30228°E / -7.7522; 112.30228Koordhinat: 7°45′08″S 112°18′08″E / 7.7522°S 112.30228°E / -7.7522; 112.30228
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Kadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.19

Kandhangan iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.