Campurdharat, Tulungagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Campurdharat
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Campurdarat
Campurdharat is located in Jawa Wétan
Campurdharat
Campurdharat
Campurdharat is located in Indonésia
Campurdharat
Campurdharat
Koordhinat: 8°09′19″S 111°51′45″E / 8.15519°S 111.86262°E / -8.15519; 111.86262Koordhinat: 8°09′19″S 111°51′45″E / 8.15519°S 111.86262°E / -8.15519; 111.86262
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Tulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.16

Campurdharat iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.