Arjasari, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arjasari dati2 = Kabupaten jeneng dati2 = Bandhung]] jeneng camat = jembar = padunung =
Désa/Kalurahan
/

}

Arjasari iku kacamatan ing kabupaten Bandung, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bandhung