Kebon Botani Kraków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kebon Botani Kraków
Botanical garden Krakow (2006-05-13) 04.jpg
Informasi Umum
Panggon Kraków, Polandia
Koordinat -
Taun madeg 1783
Dioperasiaké Pamaréntah Kraków
Status -

Kebun Botani Kraków utawa ugo sing dikenal sebagai Kebun Botani Universitas Jagielloniann adalah sebuah kebun botani nduk kutha Kraków lan didirikan sejak tahun 1783. Kebun iki manggon nduk arah Wetan saka kutha tua Stare Miasto lan uga duwéni jembar 9.6 hektar. Kebun iki ugo duwéke Universitas Jagiellonian, lan termasuk lokasi sing duwéni nilai sejarah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kebun Botani Kraków ing Wikimedia Commons.