Kebon Botani Kraków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kebon Botani Kraków
Botanical garden Krakow (2006-05-13) 04.jpg
Informasi Umum
Panggon Kraków, Polen
Koordinat -
Taun madeg 1783
Dioperasiaké Pamaréntah Kraków
Status -

Kebun Botani Kraków utawa uga sing dikenal sebagai Kebun Botani Universitas Jagielloniann ya iku sebuah kebun botani nduk kutha Kraków lan didirikan sejak taun 1783. Kebun iki manggon nduk arah Wétan saka kutha tuwa Stare Miasto lan uga duwé jembar 9.6 hektar. Kebun iki uga duwéke Universitas Jagiellonian, lan termasuk lokasi sing duwé aji sajarah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]